Newborn & babyfotografie

* Deze site is under construction, voor wat mooie beelden zie mijn instagram @mariekelubbersphotography

Een newborn- of babyfotoshoot voor de mooiste foto’s van jullie wonder! Zorg dat je deze prachtige tijd voor altijd vastlegt.

 

Locatie

Newborn & babyfotografie vindt standaard plaats in de fotostudio (Wierden, Overijssel). In overleg kan de fotoshoot op locatie plaatsvinden.

Voor wie

Newbornshoot: baby’s tot 4 weken. Een oudere baby kan ook, dit zal dan alleen een iets andere en vooral wakkere shoot worden!

Prijs

Bekijk mijn tarieven.

Werkwijze newborn/babyfotografie

Voorafgaand aan de shoot
Voorafgaand aan de newborn of babyshoot hebben we (per mail of telefonisch) contact over jouw/jullie wensen qua stijl, locatie en eventueel aanvullende wensen. Indien jullie de shoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten; bij slecht weer kunnen we de newborn/babyshoot verzetten of kiezen voor een shoot in mijn studio of een eigen (binnen)locatie. Het is trouwens handig om de baby van te voren lekker in bad te doen en de fles te geven, zodat hij/zij goed te pas is.

Tijdens de shoot
Tijdens de fotoshoot nemen we samen alle tijd om de mooiste foto’s te maken in de gewenste stijl. Ik heb altijd veel geduld om tot het mooiste eindresultaat te komen.

Na de shoot
Na de shoot ontvang je de foto’s binnen circa 2 weken